Sider

25.10.2011

Sunnere variant av pasta og kjøttsaus

Ingredienser:
1 stk karbonadedeig (95 % kjøtt)
1 pakke fullkorns tagliatelle
ca. 2,5 dl ekstra lettmelk
1 stk. økologisk tomatpurre
1 fedd hvitløk
ca. 100 gram sopp
ca. 100 gram grønn squash
ca. 30-40 gram vårløk
Rapsolje til steking og til pastaen
1 boks mais
Litt salt og pepper

Slik gjør du:

  • Hell litt olje i pannen, brun karbonadedeigen. 
  • Ha oppi hvitløken, sopp, squash og vårløken. 
  • Ta opp i tomatpurre og melk. Bruk hele tomatpurren og prøv deg frem med melken. 
  • Smak til med litt salt og pepper.
  • La selve kjøttsausen småkoke en liten stund da smaker den bedre.
  • Kok opp vann og kok fullkorns pastaen slik det står på pakningen.
  • Hell litt olje over pastaen.

Serveres gjerne med mais i tillegg.

God middag!


Lenk:
http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2011/11/sunnere-variant-av-lasagne-med-salat-og.html

Ingen kommentarer: