Sider

09.10.2011

Testing av trenings app'er

Har testet 3 forskjellige trenings app’er til min iPhone 4. Alle var lette og gode å bruke, men som alltid var det noen som skilte seg mer ut enn andre. Til alle appene kan du konkurrere med venner, mot deg selv eller andre og i tillegg kjøpe tilleggs utstyr som for eksempel pulsbelter. Av alle appene ble min favoritt Endomondo.

Runkeeper http://itunes.apple.com/no/app/runkeeper/id300235330?mt=8
Har et større potensial i utvalg av aktiviteter enn Nike+. Her kan du velge mellom 13 aktiviteter. Kan bruke spillelister og få coaching underveis. Kan poste resultatene dine rett fra mobilen og på facebook eller twitter. Helt klart en god app!
http://runkeeper.com/
http://store.runkeeper.com/

Endomondo http://itunes.apple.com/app/endomondo-sports-tracker/id333210180
Helt klart den beste app’en. Endomondo har 50 forskjellige aktiviteter du kan velge mellom. For meg som holder på med litt mer enn å løpe og sykle passer Endomondo mye bedre for mitt bruk. Endomondo har visuelt en bedre løypeprofil enn de andre appene. På nettsiden deres kan jeg logge meg på med passord eller facebook brukeren min. Så da har jeg litt færre passord å huske, det er fint.
Den har ikke spillelister men, du kan sette på musikken din før du starter Endomondo. Da slipper du å fikle med spillelistene på innstillingene til app'en.
For å dele automatisk hos Endomondo må du på din pc. Logg deg inn – settings – sharing og velg da enten facebook eller twitter og kryss av for auto-post new workouts. Dine venner kan heie deg frem på nettsiden til Endomondo.
 http://www.endomondo.com/login
 http://store.endomondo.com/

Nike+  (løpe apps) http://itunes.apple.com/no/app/nike-gps/id387771637?l=nb&mt=8
Er en bra app for deg som kun skal løpe. Nike+ har gode innstillinger. Har spillelister som du kan bruke og du kan lage en egen power liste.
Likte den innstillingen hvor du kunne velge om du skal slippe inn inngående telefonsamtaler eller blokkere de mens du trener. Det var det kun Nike+ som hadde. Samme med at når du logger deg inn og du er koblet opp mot facebook så kan du bli heiet frem i løypa ved at vennene dine trykker liker eller skriver kommentarer. Kun Nike + app som hadde. Negative er at du kun kan bruke den til løping, du kan jo bruke den til annen trening men det fungerer ikke så bra.
http://nikerunning.nike.com/nikeos/p/nikeplus/en_US/what_is_nike_plus

Skrevet 18.juli 2011

Ingen kommentarer: