Sider

26.12.2011

Diett vs. ikke diett vs. livsstilsendringer


En diett er og blir en diett. Dvs. for de fleste av oss er en diett en går på i en liten periode og så er det meningen at en skal spise normalt igjen. Dessverre er det slik at de fleste som går på en diett "sprekker". Det er fordi det blir altfor strengt og i utgangspunktet er det en livsstilsendring en trenger og ikke en diett. Ofte når en sprekker og slutter med dietten ender man med å legge på. Til og med kanskje mer enn det man gjorde før en startet på dietten.

Så min anbefaling er å gjøre en livsstilsendring istedenfor å gå på en diett. Og ja, resultatet kommer ikke med en gang... Men, du vil sakte men sikkert få i gang andre vaner og på sikt føle deg mer opplagt og gå ned i vekt. For er det ikke egentlig det en ønsker, en varig forandring?...

Gå for livsstilsendring istedenfor en diett. Da vil du trives bedre med deg selv og resultatet vil også være en bedre helse som bonus.

I tillegg til livsstilsendring på mat vil det være å ha aktivitet i fokus. Det holder ikke bare å endre kostholdet men, i tillegg være i aktivitet.

Hvis du kombinerer endring i kostholdet med trening er det viktig å slutte å se på vekta og heller ta frem målebåndet. Kjenne på linningen i buksa di.

Anbefaler aktiviteter både ute og inne! Finn aktiviteter du liker, da er de lettere å holde på.

Husk all aktivitet er bedre enn og ikke være i aktivitet!

Da vil du få overskudd og mer glede :-)


Link til hjelp for livsstilsenderinger:
Linker til sunnere alternativer:

Link til når du skal ut på tur og spise sunnere:


Ingen kommentarer: