Sider

29.01.2012

Sko poser til vinterbruk

Sko poser fra NEOS - Army Shop
Disse sko posene er fine fordi de kan åpnes foran og tas oppover slik at de blir lengre i tillegg. De skal holde ned til - 30 grader og har kraftige såler under slik at de ikke er glatte. Sko posene skal testes ut på Finse nå i -28 grader... :)
Kjøpte sko posene på Armyshop i Strømmen. Merket: NEOS Overshoe

4.2.2012
Sko posene er nå testet på Finse. Veldig fornøyd med NEOS Overshoe.
De er lette og ta av og på og er varme. Jeg har kjøpt de i Large for å få plass til Sorell skoene mine i tillegg. Så de er litt store når jeg hadde på ski støvlene, derfor puttet jeg noen tovede ullsåler fra Tuva tov i tillegg i posene. Dette fungerte veldig bra.


Sko poser fra Forsvaret (https://www.forsvarsbrukt.no/p-981-fotposer-nye-fotposer.aspx )
Mine sko poser har jeg kjøpt på https://www.forsvarsbrukt.no/

Sko poser fra Forsvaret er også supre og hører at ryktene sier at de brukes av redningskorps ol. Ifølge ryktene skal de også være noen av de beste.

Ulempen med disse er hvis du skal ta de ofte av og på deg. For de har ingen åpning nedover og kan være vanskelige å få av og på.
Brukte disse på Mylla tidligere i vinter, hvor vi hadde fra sol, regn til snø og disse var supre. Når det ikke var så veldig kaldt enda var disse sko posene fine å ha utenpå skoene mine. De er gode å gå i og har litt spor under på sålen.

Ingen kommentarer: