Sider

24.03.2012

Hva er du for meg?


Du som rusmisbruker er min venn, familie og en person som alle de andre jeg kjenner.

En rusmisbruker for meg er en som bruker rusen ikke for en fest eller moro en gang en gang i blant. Men, som i perioder eller daglig inntar en form for rus og kanskje får et sug. Kan være alt fra rødvin, piller, amfetamin til heroin og fra jointer til sprøyter. Og kan også være at de gangene du først tar deg en fest klarer du ikke å begrense deg.

Du vet selv at det er et problem og gjør humøret ditt annerledes på en eller annen måte (du vet det selv). Du er ikke noe mindre verdt for meg. Men, du har gjort eller kanskje gjør livet tyngre for både deg og meg...

Jeg skulle ønske at jeg kunne hjelpe og gi deg den styrken for å klare å slutte. Men det vil du som misbruker være din kamp alene og din å ta. Men, jeg vil alltid være der.

Skulle ønske at livet ikke dreide seg om og rundt dette men, alle de små og store gledene livet gir oss. Livet er jo herlig! Bare en har tid og krefter til å kjenne etter. Følge drømmer, kjærlighet og leve livet.

Slippe å være på evig jakt... Ikke la rusen styre dine følelser..  Ikke la familie og venner stå utenfor, slipp de inn og la de hjelpe når de trengs som mest.

Rusmisbruker er ikke hva som definerer deg som et menneske. Men, en person med litt større utfordringer til å takle noen dager enn andre personer.

Vil aldri glemme deg, vil alltid være her for deg og du er i tankene mine.


Ingen kommentarer: