
 I dag lagde jeg for første gang hjemmelagde karbonader, og det blir ikke siste gang for og si det slik. Smaker jo så mye bedre enn de en kjøper i butikken og i tillegg vet en hva som er ingrediensene. Det er veldig enkelt og lage. Anbefaler deg denne oppskriften! Puttet ekstra med grønnsaker i karbonadene, det er en enkel måte for og få med mer grønnsaker i retten. Lagde potetstappe med rotmos, deilig tilbehør som også lett blir en favoritt hos de minste.
I dag lagde jeg for første gang hjemmelagde karbonader, og det blir ikke siste gang for og si det slik. Smaker jo så mye bedre enn de en kjøper i butikken og i tillegg vet en hva som er ingrediensene. Det er veldig enkelt og lage. Anbefaler deg denne oppskriften! Puttet ekstra med grønnsaker i karbonadene, det er en enkel måte for og få med mer grønnsaker i retten. Lagde potetstappe med rotmos, deilig tilbehør som også lett blir en favoritt hos de minste. Dette trenger du til karbonadene:
Dette trenger du til karbonadene:- 1 pakke karbonadedeig
- 3 vårløk
- 3 skiver rød paprika
- 2-3 sopp
- 1 muskatnøtt = 1/4 ts muskatnøtt
- litt salt og pepper
- rapsolje til steking
|  | 
| Raspet muskattnøtt | 
- Legg karbonadedeigen i en bolle
- Rasp muskatnøtten og legg 1/4 ts i bollen
- Del/hakk opp paprika, sopp og vårløken i små biter
- Bland alt sammen
- Del opp i 6 deler og gjør de flate
- Legg på litt salt og pepper (for en litt sterkere smak bruk hvit pepper)
- Stekes først på sterk varme for å lage en tynn skorpe, deretter stek til karbonadene er gjennomstekte.
|  | 
| Grønnsaker i små biter | 

Lenker: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/potetstappe-med-rotmos-blir-ikke-bedre.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/kjttkaker-med-var-og-hvitlk-og-de-er.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/kyllingkjttboller-av-kalkun-med-gulrot.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/03/kylling-kjttboller-servert-med-poteter.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/hjemmelagd-tomatsaus-med-grnnsaker.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar