 Her er mitt forslag til en sunnere variant av lasagne, som du lett lager hjemme. Halvveis hjemmelagd og halvveis ferdiglagd, fordi noen ganger strekker ikke tiden til... For å få den sunnere legg til fullkornpasta og kyllingkjøttdeig. Det som tar tid er stekingen, så her er det bare å sette igang. Super som matpakke som du kan varme den opp på jobb og lignende.
Her er mitt forslag til en sunnere variant av lasagne, som du lett lager hjemme. Halvveis hjemmelagd og halvveis ferdiglagd, fordi noen ganger strekker ikke tiden til... For å få den sunnere legg til fullkornpasta og kyllingkjøttdeig. Det som tar tid er stekingen, så her er det bare å sette igang. Super som matpakke som du kan varme den opp på jobb og lignende.
Dette må du kjøpe inn:
- 2 pakker kyllingkjøttdeig
- 1 glass Dolmio pastasaus med hvitløk
- 1 boks økologiske grovhakkede tomater
- Fullkorn Pipe Rigate
- 3-4 økologiske gulrøtter
- 4-5 stk. sopp
- 4 skiver Jarlsberg ost
- Litt raps olje til steking
 
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader
- Stek kjøttdeigen med litt raps olje
- Hell oppi grovhakkede tomater og Dolmio glasset
- Børst soppen og del den i biter og legg de i blandingen
- Rens gulrøttene og rasp de opp og legg de i blandingen
- Ta en stor ildfast form
- Legg et lag med pastaen i bånd, så mye som du ønsker
- Hell all sausen over
- Rasp opp osten og strø jevnt over
- Settes i midten av ovnen stek i 20-30 min., til osten er smeltet og litt gylden.
 
3-4 personer, kommer an på hvor sultne dere er. 
Tilbehør kan være en enkel salat.
 
 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar