Sider

27.07.2012

Vinjerock i Jotunheimen 2012

Campen langs veien
Vinjerock en fantastisk festival i Jotunheimen!

Som det sies kan en være fjellgeit på dagen og rocke på kvelden. I år kunne man høre på foredrag, sitte i store "sakko"-lignende stoler, klatre i klatrevegg, padle, bade i badestamp, bade i vannet brrrr, gå turer, være med på orientering, spise deilig mat, bli kjent med nye mennesker og ikkje minst "kosa seg".

Campen ligger rund i området til Eidsbugard og Fondsbu (DNT).

Kaizers Orchestra,  http://www.kaizers.no/ 
Fondsbu
For deg som ikke har mye erfaring med å være i fjellet kan dette virkelig anbefales. Her kan du gå turer med fjellvante venner eller alene. Du vil føle deg tryggere ved at en kan gå en topptur med et blikk på campen hele tiden og det er andre i nærheten.

Alle konserter blir satt opp på kvelden, i år var det en fantastisk stemning under konsertene.

Bussen fra ubeskymra til Vinjerock
Syntes at det er helt fantastisk at hele arrangementet er fyrtårn merket. Det vil si at vi som deltagere på festivalen også kildesorterer hele helga. I år var det satt opp skjermer på festivalområdet med informasjon og ladestasjoner for mobiler slik at det ikke ble delt ut informasjon i form av papirer.

I tillegg er det helt fantastisk at en kan lade mobilen sin til en 4-6'000,- og gå fra den i flere timer for at den ligger på samme plass når du kommer tilbake uten å tenke på at den blir borte. Dette med et arrangement hvor det er 3000 personer som har billetter i tillegg til alle som jobber med festivalen. Dette sier ikke litt om holdningene og stemningen, men alt!

Hvis du klarer å få tak i billetter (i år ble de utsolgt på 3timer, sier ryktene) så anbefaler jeg dette på det sterkeste.


"Det er saa viktig aa kosa seg!"
Lenker:
http://www.vinjerock.no/info.aspx
http://www.valdres.com/no/Produkt/?TLp=409369
http://fondsbu.turistforeningen.no/
http://www.eidsbugarden-hotell.no/
Liten tur i fjellet. Campen og festivalen i bakgrunn
Musikkanlegget vårt
Hundeknoppen (utsikten)
Festivalpass 2012
Problemer med lyden til Sondre Lerche, så vi fikk en akustisk versjon i starten

Liten spasertur fra Campen
Taket på lavoteltet vårt
Ja, du ser rett!! Jeg bader når det er en 8-10 grader i lufta.

Ingen kommentarer: