Sider

16.01.2013

Potetstappe med rotmos blir ikke bedre enn den du lager selv

Liker du potetstappe og rotmos er dette en super kombinasjon.

Godt tilbehør til karbonader og annet kjøtt.




Dette trenger du:
  • Poteter, vanligvis beregner jeg 2,5 potet pr person. Her kan du legge til en potet ekstra.
  • 1 Økologisk kålrot (liten passer for ca. 2-3 personer)
  • Økologiske gulrøtter (beregn 1 gulrot pr person)
  • Litt flytende Melange
  • Salt
Slik gjør du:
Skrell og rens alle grønnsakene
Dam de til de er møre og lett og stikke gaffelen igjennom
Mos alle grønnsakene sammen
ca. 2-4 ss smør og litt salt, smak til den skal ikke være for søt og ikke salt heller.

Tips til annen mos: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2011/12/gulrot-og-persillerotstappe-som-ekstra.html

Ingen kommentarer: