4 økologiske egg
140 gram Chorizo pølse
1/2 dl ekstra lettmelk
40 gram rødløk
20 gram jarlsberg ost
Rapsolje til steking
Serveres med grovt brød/rundstykker og agurk
Slik gjør du:
Del pølsene i små skiver og finhakk rødløken. Freses/stekes litt i pannen før du heller opp i omelett røren.
Visp sammen eggene og melken.
Pass på at ovnen din er varm nok før du heller i røren, ellers så får du "plastikk" egg.
Når du har i røren flytt litt på røren med en steke spade slik at omeletten blir litt luftig. Pass på å sett ned varmen litt etterhvert for å unngå at omeletten svir seg.
Rasp opp osten og dryss jevnt over omeletten.
Når omeletten nesten har stivnet over, snur du omeletten en liten runde (hvis du ønsker) og vips er omeletten ferdig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar