Sider

01.08.2012

Grov lasagne a la Lene

Her er mitt forslag til en sunnere variant av lasagne, som du lett lager hjemme. Halvveis hjemmelagd og halvveis ferdiglagd, fordi noen ganger strekker ikke tiden til... For å få den sunnere legg til fullkornpasta og kyllingkjøttdeig. Det som tar tid er stekingen, så her er det bare å sette igang. Super som matpakke som du kan varme den opp på jobb og lignende.
Dette må du kjøpe inn:
  • 2 pakker kyllingkjøttdeig
  • 1 glass Dolmio pastasaus med hvitløk
  • 1 boks økologiske grovhakkede tomater
  • Fullkorn Pipe Rigate
  • 3-4 økologiske gulrøtter
  • 4-5 stk. sopp
  • 4 skiver Jarlsberg ost
  • Litt raps olje til steking
Slik gjør du:
  • Sett stekeovnen på 200 grader
  • Stek kjøttdeigen med litt raps olje
  • Hell oppi grovhakkede tomater og Dolmio glasset
  • Børst soppen og del den i biter og legg de i blandingen
  • Rens gulrøttene og rasp de opp og legg de i blandingen
  • Ta en stor ildfast form
  • Legg et lag med pastaen i bånd, så mye som du ønsker
  • Hell all sausen over
  • Rasp opp osten og strø jevnt over
  • Settes i midten av ovnen stek i 20-30 min., til osten er smeltet og litt gylden.
3-4 personer, kommer an på hvor sultne dere er. 
Tilbehør kan være en enkel salat.


Ingen kommentarer: