Sider

01.08.2012

Kjøttboller av kalkun med gulrot og spinat med tomatsaus ogfullkornsris

Noen ganger strekker ikke tiden til slik en skulle ønske. Trikset da er å prøve tenke lettvint og sunt samtidig, særlig når en har en liten munn å mette. Trikset er å få inn mer grønnsaker inn i det som må gå raskt. Her er et forslag som ble til på veien i butikken. Denne retten var en hit her hjemme.
Kjøp inn: 
  • kjøttboller av kalkun med gulrot og spinat fra Prior
  • Fullkornsris
  • 1 glass Dolmio pastasaus med hvitløk
  • 3 tykke skiver rød paprika
  • 1-3 sopp
Slik gjør du:
  • Kok vann til risen og kok den slik det står på pakningen
  • Hell pastasausen i en kjele og hel hele pakken med kjøttboller sammen
  • Del opp paprikaen og soppen i små biter og hell i kjelen
  • Rør alt forsiktig sammen
  • Varm opp alt sammen, slik at det er ferdig likt som risen
  • Server

Ingen kommentarer: