Et tips til å få inn mer grønnsaker til pinnekjøttet enn kålrotstappe er å lage en gulrot – og persillerotstappe i tillegg. Fordi kålrotstappe med poteter det det vi pleier å spise til pinnekjøttet.
Gulrot- og persillerot stappe kan fint brukes til mye annet kjøtt enn pinnekjøtt.
Lag gulrot- og persillerotstappe på samme måte som du lager
kålrotstappe.
1 pose økologiske gulrøtter
2 persillerøtter
Litt smør
Litt kraft som du dampet grønnsakene fra
Slik gjør du:
- Skrell alle grønnsakene og del de i små biter
- Damp alle grønnsakene til de er helt møre
- Ta ut grønnsakene av kjelen og mos de, så grovt eller fint du ønsker selv
- Hell opp litt av kokevannet fra grønnsakene (det inneholder mye vitaminer)
- Smak til med litt flytende smør (kanskje en 3 skjeer)
Serveres varmt!
Tilberede pinnekjøttet: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/12/pinnekjtt-som-julemiddag-hjemme-hos.html
Hvordan spise sunnere og mer grønnsaker for helsegevinst og overskudd istedenfor en diett: http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2011/12/hvordan-spise-sunnere-og-mer-grnnsaker.html
Hvordan spise sunnere og mer grønnsaker for helsegevinst og overskudd istedenfor en diett: http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2011/12/hvordan-spise-sunnere-og-mer-grnnsaker.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar