Dette trenger du:
4 grove brødskiver (gjerne gamle og harde)
2-3 spiseskjeer Rapsolje (til steking)
1 spiseskje Persille
1 klype økologisk urte salt (Swiss nature) mild
4 grove brødskiver (gjerne gamle og harde)
2-3 spiseskjeer Rapsolje (til steking)
1 spiseskje Persille
1 klype økologisk urte salt (Swiss nature) mild
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader
Del brødskivene i terninger
Legg oljen, persillen og saltet i en liten bolle og bland sammen
Legg brødterningene i en ildfast form
Pensle brødterningen
Sett den ildfaste formen inn i ovnen
Stekes i 5-10 min
Del brødskivene i terninger
Legg oljen, persillen og saltet i en liten bolle og bland sammen
Legg brødterningene i en ildfast form
Pensle brødterningen
Sett den ildfaste formen inn i ovnen
Stekes i 5-10 min
Syntes disse smakte godt, men neste gang vil jeg prøve litt mer krydder for de kunne ha smakt mer. Hvis du liker litt mild smak er disse perfekt for deg.
Persille: http://www.frukt.no/leksikon/gronnsaker/faktaark1/persille/
Grove krutonger med hvitløk: http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2012/04/grove-krutonger-med-hvitlk.html
Grove krutonger med hvitløk: http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2012/04/grove-krutonger-med-hvitlk.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar