Sider

24.01.2012

Chilli con Carne a' la Lene

Ingredienser:
1 mellomstor løk
1 fedd hvitløk
Litt rapsolje til steking
2 ferske chilli (uten frø = medium eller med frø = sterk)
1 tskje malt cumin (spiss kummin)
1 pakke karbonadedeig
100 gram soltørkede tomater
1 boks økologiske (chilli) grytebønner (fjern laken)
1 boks økologiske grovhakkede tomater
1 glass vann

Slik gjør du:
Hakk løk og hvitløk og fres disse i en panne eller gryte med rapsolje.
Tilsett fersk chilli og cumin
Tilsett kjøttdeigen og stek til det er gjennomstekt og brunt.
Del de soltørkede tomatene i små biter.
Tilsett grovhakkede tomater og et glass vann.
Kok opp og dette skal småkoke under lokk i 1,5 time.
Den siste halvtimen hell opp i bønnene.

Serveres gjerne med guacomole, økologisk lett rømme og nacho chips.
Denne oppskriften er for 2-3 personer.


Var så heldig med denne oppskriften, den er inspirert av en venninne som vi var på tur med. Gjorde den litt om med økologisk mat og byttet til karbonadedeig. Så takk for oppskriften!

Guacamole: http://lenehagaskarnes.blogspot.com/2012/01/guacamole.html

Kos deg!

Ingen kommentarer: