Sider

19.01.2012

Grove quesadillas med kylling og salsa

Ingredienser:

Fullkorn hvete tortillas (Old El Paso)
Salsa saus, medium (Old El Paso)
Revet gulost
1/2 neve koriander
                                     2-3 vårløk
                                    1/2 renset stekt kylling
                                    Olje til stekepannen
Slik gjør du: 
Rens kyllingen og del den opp i middels små biter/strimler og varm den opp i en panne.
Hakk opp koriander og vårløk.
Varm opp stekepannen på middelsvarme.
Legg en tortillas i pannen med halvparten av vårløken og korianderen.
Halve (halve) kyllingen og hell på så mye salsa saus du selv ønsker.
Dryss litt gulost over.
Når tortillasen har fått litt farge lukker du tortillasen.
Steker tortillasen litt på begge sider slik at osten smelter og tortillasen får litt farge uten å bli svidd eller sprø.
Deles i trekanter og server.

Quesadillas serveres med guacomole, salsa saus og økologisk lett-rømme.

Denne retten er beregnet til 2 personer.

Guacomolehttp://lenehagaskarnes.blogspot.com/2012/01/guacamole.html

Ingen kommentarer: