Sider

17.01.2012

Gratinert potetstappe med grønnsaker og kyllingpølser

Dette trenger du:

  • 2 poser potetstappe (hjemmelaget potetstappe, Nora)
  • 9 dl ekstra lett melk (økologisk eller tilsatt vitamin D)
  • 2 spiseskjeer med smør
  • 1 pose frossen amerikansk grønnsaksblanding
  • 1 pose kylling grillpølser
  • Litt revet gulost


Slik gjør du:

  1. Kok opp melk, smør og grønnsaksblandingen
  2. Ha oppi potetstappen og kok opp igjen
  3. Pass på slik at det ikke brenner seg...
  4. Samtidig deler du pølsene i små biter og steker de lett i pannen
  5. Legg først pølsene i en ildfast form
  6. Så grønnsaks- og potetstappeblandingen
  7. Dryss på ønsket ost
  8. Retten varmes i ovnen til osten er smeltet og fått litt farge
Til ca. 7-8 personer

Server med vann med appelsinbiter i.

God middag!

Ingen kommentarer: