Stedet jeg valgte ut i år var Liastua som ligger i Grorudalen (Oslo), der har de anlagt bålplass og hinderløype for barna. Så når det ble "kjedelig" ved bålet, kunne barna løpe ned for å klatre og kose seg i øyesyn for de voksne.
Tips til å ta med:
- Kyllingpølser (for når en skal ta med all mat ut i skogen til alle som er invitert, kan noe annet enn pølser bli tungt å bære...) og kanskje noen andre type pølser til de voksne.
- Lomper, grove pølsebrød og/eller pinnebrød
- Ketchup og sennep
- Marshmellows til grilling, rosiner og seigmenn
- Drikke vann og kakao. Ta med vannflasker og thermos med varmt vann. Alle tok med sin egen drikke.
- Ved til noen timers bål og varme. Vi brukte en sekk med ved.
- Fystikker/ligther og kanskje tennbriketter
- Spikkekniv til å spikke grillpinner og åpne poser
- Poser til søppel
- Førstehjelpsutstyr
- Servietter/papir
Mat og drikke klart til pakking før avreise |
Grilling av pølser på bålet. Vi er litt utålmodige som en alltid er på tur... |
Noen av barna syntes det var
litt rart med bursdag uten kake og å være ute hele tiden, i forkant. For å si
det slik så falt denne bursdagen ordentlig i smak for både store og små. Dette
anbefales på det sterkeste!
Lenke til Liastua: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/04/liastua-som-en-perle-i-groruddalen.html
Lenke til Liastua: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/04/liastua-som-en-perle-i-groruddalen.html
Vi testet ut å poppe popcorn, og her ser du resultatet... Ehhh, ble en liten brann. |
På vei hjem fra tur i det fantastiske været. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar