Her er mitt forslag til en sunnere variant av lasagne, som du lett lager hjemme. Halvveis hjemmelagd og halvveis ferdiglagd, fordi noen ganger strekker ikke tiden til... For å få den sunnere legg til fullkornpasta og kyllingkjøttdeig. Det som tar tid er stekingen, så her er det bare å sette igang. Super som matpakke som du kan varme den opp på jobb og lignende.
Dette må du kjøpe inn:
- 2 pakker kyllingkjøttdeig
- 1 glass Dolmio pastasaus med hvitløk
- 1 boks økologiske grovhakkede tomater
- Fullkorn Pipe Rigate
- 3-4 økologiske gulrøtter
- 4-5 stk. sopp
- 4 skiver Jarlsberg ost
- Litt raps olje til steking
Slik gjør du:
- Sett stekeovnen på 200 grader
- Stek kjøttdeigen med litt raps olje
- Hell oppi grovhakkede tomater og Dolmio glasset
- Børst soppen og del den i biter og legg de i blandingen
- Rens gulrøttene og rasp de opp og legg de i blandingen
- Ta en stor ildfast form
- Legg et lag med pastaen i bånd, så mye som du ønsker
- Hell all sausen over
- Rasp opp osten og strø jevnt over
- Settes i midten av ovnen stek i 20-30 min., til osten er smeltet og litt gylden.
3-4 personer, kommer an på hvor sultne dere er.
Tilbehør kan være en enkel salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar