Sider

01.08.2012

Ting og tang som vi finner på vår vei

Sønnen min og jeg har nå laget boken "Ting og tang som vi finner på vår vei". Tanken bak er å fylle inn med ting, dyr, hendelser og lignende som vi kommer over i våre liv. Dette er en måte hvor han vil lettere reflektere over det han ser og opplever. Han og jeg vil lære mer om alt vi ser. Siden han nå kun er 3 år vil fakta ikke være så detaljert men med ting han kan ta til seg. Etter hver som han vokser til kan vi fylle på med mer fakta. Det viktige er at vi gjør dette sammen, slik at det blir vår bok. Jeg bruker bilder som vi tar, printer ut bilder fra nettet hvis det trengs, finner fakta og vi tegner og limer inn sammen.
La barna bestemme hvor bilder ol. skal være

Første siden gikk med til regnbuen som vi har sett et par ganger i sommer. Lagt inn fargene, hvor mange farger, hva som skal til for å lage en regnbue (sol og regn), han tegnet en sol og vi tegnet regnbuen med de riktige fargene sammen.

Her er bare fantasien som kan sette grenser for hva dere putter inn i boka. Fint med en bok som også kan være minner av ting dere gjør sammen i tillegg til læringen.Husk at den må være med blanke ark
Kjøp en tegnebok i A4 størrelse
Poster utdrag av boken etterhvert til inspirasjon. (under etiketten "ting og tang")

Kos dere sammen, det gjør vi!

Regnbuer: http://metlex.met.no/wiki/Regnbuer

Ingen kommentarer: