Noen ganger strekker ikke tiden til slik en skulle ønske. Trikset da er å prøve tenke lettvint og sunt samtidig, særlig når en har en liten munn å mette. Trikset er å få inn mer grønnsaker inn i det som må gå raskt. Her er et forslag som ble til på veien i butikken. Denne retten var en hit her hjemme.
Kjøp inn:
- kjøttboller av kalkun med gulrot og spinat fra Prior
- Fullkornsris
- 1 glass Dolmio pastasaus med hvitløk
- 3 tykke skiver rød paprika
- 1-3 sopp
Slik gjør du:
- Kok vann til risen og kok den slik det står på pakningen
- Hell pastasausen i en kjele og hel hele pakken med kjøttboller sammen
- Del opp paprikaen og soppen i små biter og hell i kjelen
- Rør alt forsiktig sammen
- Varm opp alt sammen, slik at det er ferdig likt som risen
- Server
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar