Sider

16.01.2013

Deilig sunne hjemmelagde karbonader med grønnsaker servert med potetstappe med rotmos

I dag lagde jeg for første gang hjemmelagde karbonader, og det blir ikke siste gang for og si det slik. Smaker jo så mye bedre enn de en kjøper i butikken og i tillegg vet en hva som er ingrediensene. Det er veldig enkelt og lage. Anbefaler deg denne oppskriften! Puttet ekstra med grønnsaker i karbonadene, det er en enkel måte for og få med mer grønnsaker i retten. Lagde potetstappe med rotmos, deilig tilbehør som også lett blir en favoritt hos de minste.

Dette trenger du til karbonadene:

  • 1 pakke karbonadedeig
  • 3 vårløk
  • 3 skiver rød paprika
  • 2-3 sopp
  • 1 muskatnøtt = 1/4 ts muskatnøtt
  • litt salt og pepper
  • rapsolje til steking


Raspet muskattnøtt
Slik gjør du:

  • Legg karbonadedeigen i en bolle
  • Rasp muskatnøtten og legg 1/4 ts i bollen
  • Del/hakk opp paprika, sopp og vårløken i små biter
  • Bland alt sammen
  • Del opp i 6 deler og gjør de flate
  • Legg på litt salt og pepper (for en litt sterkere smak bruk hvit pepper)
  • Stekes først på sterk varme for å lage en tynn skorpe, deretter stek til karbonadene er gjennomstekte.
Grønnsaker i små biter












Lenkerhttp://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/potetstappe-med-rotmos-blir-ikke-bedre.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/kjttkaker-med-var-og-hvitlk-og-de-er.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/kyllingkjttboller-av-kalkun-med-gulrot.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/03/kylling-kjttboller-servert-med-poteter.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/hjemmelagd-tomatsaus-med-grnnsaker.html

Ingen kommentarer: