![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdy_C7Ll_c1muPrfG5gYtAj3rSk6zc5etZ2bqtII2fbh4u8TTC7Rc0pVAwNWP2Gt2UZ7EJgLtbxjRCeo0a0JCzBZLfQUQ9SOP95HOaeYeXsEFWnd7ULUhXeA9cgzLal_NWWm4-mJrzTZs6/s1600/blogger-image-549648604.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGJXTRdBo93NnyZH8jYWD6c01K_mKd2exiR26GQ_ckBSRmP7Z5ZRCxV6izixmtP6ssideSqAB2T6mFJ3GbbjMp9SRVCWylJ0XLep33LHZsynKBt6fRiwYu_XXiuDFQEc1JjGPm8CV9-HfF/s640/blogger-image-546833199.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgEZ_oiH7iib73yyczscM1jRSHKELldwkGpLzgBW2_3r19zq6dphS-IUvzqSEUkunVBx43l7Xjp_BIlX4uNY33HAfZr3jHLo8P4CjDYwH1KkpFHPYZNml3J_VYhYpmFKEmET64HAr0KV0I4/s200/blogger-image-1431028824.jpg)
- 1 pakke karbonadedeig
- 3 vårløk
- 3 skiver rød paprika
- 2-3 sopp
- 1 muskatnøtt = 1/4 ts muskatnøtt
- litt salt og pepper
- rapsolje til steking
![]() |
Raspet muskattnøtt |
- Legg karbonadedeigen i en bolle
- Rasp muskatnøtten og legg 1/4 ts i bollen
- Del/hakk opp paprika, sopp og vårløken i små biter
- Bland alt sammen
- Del opp i 6 deler og gjør de flate
- Legg på litt salt og pepper (for en litt sterkere smak bruk hvit pepper)
- Stekes først på sterk varme for å lage en tynn skorpe, deretter stek til karbonadene er gjennomstekte.
![]() |
Grønnsaker i små biter |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhS3lZtqiYYYtKC_xJCR3sZNctppf4ICCPHSZknjCpXIwY9Z4ZOhWUYBspL7v0MM9ZuviaPXIdzi_LfBayaY6HBqRftLiMyeX_YXVP3luQp7Y0yvwo9Ef3f0UJBzx1ATP4mmWJRXANr2VAX/s200/blogger-image-1907789479.jpg)
Lenker: http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/potetstappe-med-rotmos-blir-ikke-bedre.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2013/01/kjttkaker-med-var-og-hvitlk-og-de-er.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/kyllingkjttboller-av-kalkun-med-gulrot.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/03/kylling-kjttboller-servert-med-poteter.html
http://lenehagaskarnes.blogspot.no/2012/08/hjemmelagd-tomatsaus-med-grnnsaker.html
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar