Sider

10.12.2011

If you feel like a million dollar, you look like a million dollarHvordan du bruker holdningen, klærne, fargene, evt. sminken og øynene dine gir deg den utstrålingen som gjør at du "ser ut som en million kroner".


Vis at du er deg, aldri vær redd for at du ikke er nok. Tør du å vise personligheten din, er sikker på deg og dine meninger vil du utstråle selvsikkerhet. Hvem liker ikke å se på mennesker som er selvsikre? :)


For det andre kjønn er selvsikkerhet veldig attraktivt. Er du ikke nok da passer en ikke sammen, hverken mer eller mindre.


Hva du kler deg i og i hvilke farger har også noe å si. Tør å gå i de klærne du vil. Ikke la deg "kue" av andre. Ofte tør de ikke å vise hvem de selv er engang. Aldri la andres usikkerhet eller sterke meninger gjøre deg, til en av "de". Hvis du lar andre si hvem du er vil du aldri finne roen hos deg selv.


Vær stolt av deg selv!


Vennene dine rundt deg er de som bygger deg opp og går milene sammen med deg. Velg venner som ønsker at du ser ut som en million kroner og ønsker å bygge deg opp og at du får alt det beste i verden. Alle andre kan du ha som bekjente!


Kler du deg i svart og tar på deg hetta på genseren, viser du at du vil være i fred og hjemme deg bort.
Bruker du rødt viser du at du vil bli sett og takler det.


Tør å vise deg i farger, tør å vise hvem du er!


Hvorfor har det noe å si hva naboen syntes? Uansett kan du ikke styre hva andre mener om deg. Og meningene er alltid mange, mye bra og mange kjipe meninger. Men, "Who Care"? Det er ikke de du skal være sammen med og trives med.


Når du er trygg nok/har det bra nok til at du kler deg i det du selv ønsker du vil skinne som en stjerne!


Tør å rett deg opp i ryggen! Frem med brystet! Gå bestemt!
Åpne opp øynene og ansiktet ditt, slipp utstrålingen fra deg ut og frem. Smil :)
Vær deg selv og vis hvem du er. Når du gjør dette blir du en stjerne!


Vær den stjernen du er!


Lenke: Schrødingers katt,(farger) NRK, des 2011 http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/810790/
Lady Gaga - "Born this way" 
Bruno Mars - "Just The Way You Are"


Ingen kommentarer: