Sider

31.12.2011

Sykle Lillehammer - Oslo 2012... del 2 Racer


Da er jeg i gang med oppkjøringa til Lillehammer-Oslo, jess!

Sist jeg skrev hadde jeg offroad og var «fylt av vann» på turen… Fikk et par turer til på offroaden min, med og stadig å henge bak og sinke gruppa. Det endte med at jeg fikk prøvd en racer og jeg var solgt! Fra å være «sinker’n» til å bli den som var med å dra i oppoverbakker, var utrolig deilig.

Prøvde først en racer og hadde mitt første velt :P Til å kjøpe min egen racer som var enda bedre enn den jeg prøvde. Så jeg er en lykkelig eier av min første racer. ALDRI mer offroad på landeveien. Ikke det, skal beholde min offroad helt klart. Den skal brukes på grus og i skauen.

Ble dessverre ikke tid til å teste ut formen min før sesongen var over… Men, har i høst hatt en del sykkeltimer både sykkel 2 og 3. Har nå vært satt tilbake av en liten operasjon, men er nå tilbake igjen på treningssenteret for 4 dager siden. Har nå trent styrke tre ganger og syklet to ganger på en innendørs sykkel, en runde med ca. 30 min og en med ca. 45 min. Bruker min egen sykkelmusikk når jeg sykler «alene» blant alle de andre som løper på møllene.

I tillegg til å sykle trener jeg styrke fordi jeg har lyst. Det gir også resultater i hverdagen min, med mer overskudd. Jeg føler meg sterkere og «tåler» mer. Blir også sterkere på sykkelen. Trener også med Redcord apparatet som jeg har blitt veldig glad i. Har også fått en Redcord mini i julegave, som jeg gleder meg til å få hengt opp hjemme.

Så får vi se om teamet «mitt» er klare for å følge meg. Om ikke en av de som er med «svikter» oss og går for Trondheim-Oslo… Frister litt for meg også, hadde det ikke vært for at det blir veldig mye skole på meg til våren tror jeg hadde gått for Trondheim-Oslo jeg også…

Nå er det bare å vente til været gjør veiene tørre og klare slik at jeg kan få noen runder med sykling ute for å klare å holde meg på sykkelen, tørre å slippe i nedoverbakkene og få nok «mil» i bena til jeg skal ut å sykle 19 mil. :)


2 kommentarer:

Christian Aa sa...

Svikter og svikter. Var vel du og Rune som tok avgjørelsen om Lilleh. Oslo. Er bare å endre bill. til Trondheim oslo Lene :) Skal bare sykle på 18t.

Lene Haga Skarnes sa...

Vel jeg og Rune har rett :)) Er jo tross alt et demokrati i teamet vårt!!!
Ja, det er jo ikke no :P